TaXeCo beschikt als advieskantoor over een wereldwijd netwerk van fiscale en juridische experts, waardoor wij in staat zijn om onze cliënten van het beste advies te kunnen voorzien, zowel nationaal als internationaal. 

De cliënten van TaXeCo opereren in verschillende marktsegmenten en zijn daarin vaak toonaangevende spelers. Ons cliëntenbestand varieert van vermogende particulieren en familiebedrijven tot nationale en multinationale (beursgenoteerde) bedrijven, maar ook overheden en non-profit organisaties behoren tot onze relaties.

TaXeCo creërt graag toegevoegde waarde voor haar cliënten. TaXeCo heeft een no-nonsense aanpak. Onze cliënten hebben behoefte aan duidelijk en vooral ook praktisch advies. Wij zien het dan ook als onze taak om onze cliënten van duidelijk, praktisch en kwalitatief hoogstaand advies te voorzien. Wij zijn toegewijd, betrokken en handelen integer. Wij begrijpen dat onze cliënten zich bij voorkeur op hun kernactiviteiten richten en dat ons advies (onze core business) daarbij ondersteunend dient te zijn.

Bij TaXeCo zijn wij ons er van bewust dat ieder mens zijn/haar talent heeft. Bij TaXeCo krijgt ieder talent de vrijheid en aandacht om dat talent in te zetten en verder te ontplooien, ongeacht afkomst, kleur, geloof, geaardheid, leeftijd (of wat dan ook). De quote: “Strong people don’t put others down, they lift them up”, zetten wij als TaXeCo graag in daden om. Zo organiseert TaXeCo diverse maatschappelijke initiatieven met als doel dat ook andere getalenteerde Nederlanders een kans krijgen om hun talenten succesvol te kunnen ontplooien.