Ad Aerts


Ad Aerts is fiscalist en jurist en heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Aerts is jarenlang (28 jaar) als belastingadviseur aan KPMG Meijburg & Co verbonden geweest, waarvan de laatste 18 jaar als mede-eigenaar. Medio 2017 besloot hij als fiscalist en jurist zelfstandig aan de slag te gaan. Aerts is thans mede-eigenaar van TaXeCo Adviseurs, welk kantoor gevestigd is in het voormalig ING-hoofdkantoor ‘De Schoen’ aan de Amsterdamse Zuidas.

Aerts beschikt over een wereldwijd netwerk van fiscale en juridische experts, waardoor Aerts in staat is om zijn cliënten van het beste advies te kunnen voorzien, zowel nationaal als internationaal.

Door Aerts bediende beursgenoteerde cliënten zijn onder meer: Airbus, Aryzta, ASML, Cemex, Continental, CRH, Fyffes, GE, Gold Fields, Hitachi, Holmen, ICL, Icon, Investec, Louis Vuitton Moët Hennessy, Nederlandse Spoorwegen, Pfizer, Rand Merchant Bank, Ryanair, Sasol, Sumitomo, Tata en Total Produce.

Alhoewel de door Aerts geadviseerde cliënten overal ter wereld gevestigd zijn, het grootste deel daarvan is gevestigd in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Ierland, India, Indonesië, Israël, Japan, Mexico, Nederland, Nigeria, Uruguay, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

management@taxeco.nl
Afspraak maken
LinkedIn
www.adaerts.com